ИННОВАЦИОН ИҚТИСОДИЁТНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА БАҲОЛАШ ИНДИКАТОРЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ - Шакирова, Фароғат (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада илм-фан ва инновацияларга асосланган иқтисодиётнинг айрим жиҳатлари моҳияти очиб берилган. Шунингдек, мамлакат ижтимоий-иқтисодий тизимида инновацион иқтисодиётни қўлланилишини акс эттирувчи белгилар ва ун баҳолаш индикаторлари атрофлича ёритиб берилган.