ДАВЛАТ ИНТЕРАКТИВ ХИЗМАТЛАРИ ТИЗИМИ АСОСИДА КАДРЛАР БАНДЛИГИНИ ВА УЛАРГА ТАЛАБНИ БАҲОЛАШ - Бегматова, Зиёда (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақола мақсади уагона интерактив давлат хизматлари портали орқали тақдим этиладиган интерактив хизматлар сифати мониторинги жараёнларини моделлаштириш ва Ягона интерактив давлат хизматлари порталига мунофиқлаштиришга мулжалланган ОТМ кадрлари фаолиятини ва уларга бшлган талабни мониторинг килиш интерактив хизматини яратишдан иборат. Тадқиқот вазифаси интерактив хизматлар сифати мониторинги жараёнларини моделлаштириш ва Ягона интерактив давлат хизматлари порталига мунофиқлаштиришгаК мулжалланган ОТМ кадрлари фаолияти ва уларга бўлган талабни мониторинг килиш интерактив хизматини яратишдан иборат.