SURXANDARYO VILOYATIDA TURISTIK MAHSULOTLARNI BAHOLASH VA SAMARALI RIVOJLATIRISH IMKONIYATLARI - Xamzayeva, Dilfuza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada Surxondaryo viloyati misolida regional turizmni rivojlantirishdagi imkoniyatlar, mahaliy turistik mahsulotlar taklifi va mavsumiylashtirish masalalari, turistik mahsulotlarni baholash tadqiq qilingan. Muallif tomonidan amalga oshirilgan tahlil natijalari asosida viloyat turizmining rivojlanish imkoniyatlari asoslab berilgan.