BIOETIK MADANIYATNING RIVOJLANISH BOSQICHLARI VA UNING ZAMONAVIY IMIJI - Sharipova, Barno (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada bioetik madaniyatga oid ilmiy tadqiqotlarning tahlilida ularning tibbiy, siyosiy, axloqiy ijtimoiy taraqqiyotga ta‘siri ochib berishga harakat qilingan. Bioetik madaniyatning rivojlantirish bosqichlari tahlil qilingan bo`lib, uning bugungi kundagi zamonaviy imidji atroflicha yoritilgan.