INTELLEKTUAL MADANIYAT YOSHLARNING INNOVATSION FAOLLIGINI OSHIRISHNING MUHIM MEZONI SIFATIDA - Axmadiyev, Nuriddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada bugungi rivojlanib borayotgan jamiyatda yoshlarning innovatsion faolligini oshirish masalalariga e’tibor qaratilgan hamda ushbu jarayonda yosh avlodning intellektual madaniyatini oshirish muhim mezon ekanligi o‘rganilgan, bu boradagi zarur fikr-mulohazalar bayon etilgan.