“SMILE” VA “TABASSUM” TUSHUNCHALARINING LINGVISTIK IFODASI (INGLIZ VA OʻZBEK TILLARI MISOLIDA) - Joʻrayeva, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada “konsept” tushunchasiga toʼxtalib oʼtilgan boʼlib, turli xil tadqiqotchilar tomonidan taʼriflar keltirilgan. Shuningdek, tabbasum/smile tushunchalarini ifodalovchi sinonimik qator oʼrganib chiqilgan boʼlib, etimologik hamda lingvistik tahlil oʼtkazilgan.