BOʻLAJAK TASVIRIY SAN’AT OʻQITUVCHILARINING KASBIY-METODIK TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISHDA TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING QOʻLLANILISHI - Xayrov, Rasim (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada boʻlajak tasviriy san’at oʻqituvchilarning kasbiy-metodik tayyorgarligini ta’lim texnologiyalari vositasida rivojlantirishning pedagogik shart-sharoitlari mazmun mohiyati ochib berilgan. Shuningdek, talabalarning kasbiy-metodik tayyorgarligi muammosi bilan shugʻullangan pedagog-olimlar, pedagogik amaliyot davrida umumiy oʻrta ta’lim maktablari tasviriy san’at darslarini ta’lim texnologiyalardan foydalanib kasbiy koʻnikmalarini shakllantirish masalalari yoritilgan.