MILLIYLIK VA UMUMINSONIYLIK TAMOYILLARI UYGʻUNLASHUVINING NAZARIY-METODOLOGIK JIHATLARI - Abduraxmonov, Akbar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada jamiyat rivojining milliylik va umuminsoniy tamoyillari bilan uzviy bogʻliqligi hamda har bir jamiyat oʻz tarixiy taraqqiyotida oʻziga xos milliy qadriyatlar tizimi bilan bir qatorda dunyo tomonidan tan olingan umuminsoniy qadriyatlar tizimi bilan uygʻun ravishda rivojlanishi bogʻliqligiga oid masalalar ilmiy tahlil qilingan.