ТИББИЁТ ОЛИЙ ТАЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАЛАБАЛАРИДА ДИВЕРГЕНТ ТАФАККУРНИ РИВИЖОЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Бекчанова, Солиха (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада тиббиёт олий таълим муассасаларида талабаларни дивергент фиклашга ўргатиш ва уларни кейинги фаолиятларини мустахмлаш учун касб-ҳунарга йўналтириш борасидаги ишларни амалга ошириш а қўлланилувчи методикалар ҳақида сўз юритилган. Янги Ўзбекистонда ёшларни билимли ва тафаккурини олий даражада ўстириш уларни психологиясини рифожлантириш хусусиятлари очиб берилган.