KVEST TEXNOLOGIYASINI TA’LIM JARAYONIDA QOʻLLASH ASOSLARI - Umarov, Nurbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada kvest texnologiyasining yaratilish tarixi, ta’lim samaradorligini oshirishdagi o`rni va bu sohada izlanishlar olib brogan olimlarning ishlari tahlili keltirilgan.