O‘ZBEKISTONDA O‘ZINI O‘ZI BOSHQARISH ORGANLARINING AHOLINI IJTIMOIY HIMOYA QILISHDAGI FAOLIYATI - Ochilov, Farhod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Mustaqillik yillarida O'zbekiston Respublikasida aholini ijtimoiy himoya qilishda mahallaning rolini yoritib berish va bir qatorda o'z-o'zini boshqarish organlarining faoliyati tarixiga nazar solinadi.