ЎЗБЕК ВА ТОЖИК АНЪАНАВИЙ ТАОМЛАРИДА ЭТНОМАДАНИЙ АЛОҚАЛАРНИНГ АКС ЭТИШИ (СУРХОН ВОҲАСИ МИСОЛИДА) - Файзуллаева, Мавлюда (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада маданий этнографик макон ҳисобланган Сурхондарё воҳаси ўзбек ва тожик анъанавий таомларида этномаданий алоқаларнинг акс этиши ҳақида сўз боради.