QAYTA BIRLASHGAN GERMANIYADA MEHNAT BOZORINI ISLOH QILISH, AHOLI BANDLIGI, DEMOGRAFIK O‘ZGARISHLAR - Umarov, Sardor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada ikkinchi jahon urushidan keyin ikkiga bo‘lib yuborilgan Germaniya davlatining qaytadan birlashganidan so‘ng demografik o‘zgarishlar, migratsiya, mehnat bozorini isloh qilish, aholi bandligi, birlashuvning ijobiy oqibatlari bilan birga salbiy oqibatlari ham tahlil qilingan.