YANGI O’ZBEKISTONDA OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING TIZIMLI O’ZGARISHI - Rasulov, Azizkhon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada Ommaviy axborot vositalari rivojlantirish tajribasini tizimlashtirish zarurati, uning intensiv modernizatsiyasini qo’llab-quvvatlash, axborot inqirozi sharoitida media maydonda omon qolishning noyob tajribasini o’rganish masalalari o’rganilgan. Shuningdek, Yangi O’zbekistonda ommaviy axborot vositalarining tizimli o’zgarishi jarayonlarini har tomonlama o’rganish, ommaviy axborot vositalarining barqarorlikni saqlash va foydalanuvchilar auditoriyasida mafkuraviy stereotiplarni shakllantirishdagi roli tadqiq etilgan.