TOVAR BELGILARINING HUQUQIY JIHATDAN MUHOFAZA QILISHNI TARTIBGA SOLUVCHI QONUNCHILIKNI TAKOMILLASHTIRISH MASALALARI - Inoyatov, Behruzjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada tovar belgilarining vujudga kelish asoslari, uning muhofaza hujjati, tovar belgilarini muhofaza qilishning milliy va xalqaro-huquqiy asoslari, sohaga oid huquqbuzarliklar va javobgarlik bilan bog‘liq ayrim masalalar, ayniqsa, milliy qonunchilikni xalqaro normalarga moslashtirish yo‘llari bilan bog‘liq taklif va tavsiyalar o‘z aksini topgan.