O‘ZBEKISTON OLIY O‘QUV YURTLARIDA ISPAN TILI BO‘YICHA IJTIMOIY-MADANIY KOMPETENTLIKNI O‘QITISH STRATEGIYASINI ISHLAB CHIQISH - Tkacheva, Anastasiya (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu ilmiy maqolada O‘zbekiston oliy o‘quv yurtlarida ispan tili bo‘yicha ijtimoiy-madaniy kompetentlikni o‘qitish strategiyasini ishlab chiqish muammosi ko‘rib chiqiladi. Maqolada ispan tilida ijtimoiy-madaniy kompetentlikni o‘qitish strategiyasini ishlab chiqish bilan bog‘liq muammolar ko‘rib chiqiladi, hamda ushbu muammolarni hal qilish usullari va yondashuvlari taklif etiladi.