MILLIY KURASH MASHG‘ULOTLARIDA UMUMIY JISMONIY TAYYORGARLIKNI TASHKIL ETISH VA SHAKLLANTIRISH - To‘rayev, Panji (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan milliy kurash turi bo’yicha umumiy jismoniy tayyorgarlik davomida turli metodlar va vositalardan foydalanishning afzalliklari hamda turli ko’rsatmalar orqali, shug’ullanuvchilarga ta‘lim-tarbiya berish, ularni kamol toptirish shiningdek musobaqalarda yo’qori natijalarga erishish haqida faktlar keltirilgan.