INGLIZ VA O’ZBEK TILLARIDA SUBYEKTIV BAHONING IFODALANISHI - Olimova, Dilafruzxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada tilshunoslikda obyektiv borliqqa munosabatni ifoda etuvchi lingivistik baho kategoriyasi, ingliz va o’zbek tillarida subyektiv baho ifodalovchi vositalar va ularning tahlili o’z ifodasini topgan.