TA’LIM TIZIMIDA INGLIZ TILINI INTEGRATSION O’QITISH - Yuldasheva, Sayyora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada ta'lim tizimida integratsion yondashuv asosida ingliz tilini o'qitish haqida so‘z boradi, shu tariqa maktab o'quvchilarining tanlangan mavzu bo'yicha jadal rivojlanishiga yordam beradi. Ushbu maqolada maktabda ingliz tili darslarini matematika, musiqa, adabiyot, geografiya va texnologiya darslari bilan integratsiyalash metodikasi ko'rsatilgan.