MUVAFFAQIYATLI O’RGANISHDA SINFNI BOSHQARISH KO’NIKMALARINING AHAMIYATI - Olimova, Nigora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolamizda biz zamonaviy metodik adabiyotlarda “Classroom management skills” mazmun-mohiyati qay tarzda berilganligini o’rganib chiqamiz va tahlil qilamiz, ingliz tilini o’qitishda sinfni boshqarish borasida o’qituvchilar yo’l qo’yayotgan kamchilik va qiyinchiliklar sabablarini aniqlaymiz va bularga to’g’ri yechimlarni ham keltirib o’tamiz.