ҚАШҚАДАРЁ ВИЛОЯТИ АҲОЛИСИНИ ХАЛҚ ИСТЕЪМОЛИ ВА ОЗИҚ-ОВҚАТ МАҲСУЛОТЛАРИ БИЛАН ТАЪМИНЛАШ МАСАЛАЛАРИ - Пардаев, Асрор (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада мустақиллик йилларда Қашқадарё вилояти аҳолисини ҳалқ истеъмол моллар ва озиқ-овқат маҳсулотлари билан таъминлаш борасида амалга оширилган ишлар таҳлил қилинган. Жумладан, бозор муносабатларига ўтишининг дастлабки йилларида иқтисодий имкониятлардан келиб чиққан ҳолда исеъмол молларини аҳолига меъёрлаштирилган тарзда еткази бериш учун қилинган ишлар кўрсатиб берилган