LOGISTIKA XIZMATLARINI KO‘RSATISHDA BUYUMLAR INTERNETI (INTERNET OF THINGS)DAN FOYDALANISH - Rajabov, Orzujon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada logistika xizmatlarini ko‘rsatishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati, logistika sohasida raqamli texnologiyalarga e’tiborni kuchayishi, raqamli texnologiyalardan buyumlar Internetining logistika xizmatlari ko‘rsatishda qo‘llanilishi, logistika xizmatlari samaradorligini oshirishda buyumlar Internetidan foydalanishning asosiy yo‘nalishlari, logistika sohasida buyumlar Internetidan foydalanishning afzalliklari yoritilgan.