XULQ-ATVOR IQTISODIYOTI VA BRENDGA SODIQLIK - Temirova, Feruza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqola xulq-atvor iqtisodiyoti prinsiplari va brendga sodiqlik o‘rtasidagi bog‘liqlikni tahlil qiladi. Ushbu tadqiqot iste'molchilarning qaror qabul qilish jarayonlarini, ularning brendlarga bo‘lgan sodiqlikni qanday shakllantirishini va saqlab qolishini o‘rganadi. Maqolada aniqlik, qulaylik, emotsional bog‘liqlik, ijtimoiy ta'sir, odatlar va mukofotlash tizimlarining iste'molchilarning brendga sodiqlik darajasiga ta'siri muhokama qilinadi.