MARKAZIY OSIYO TARIXSHUNOSLIGIDA ILK ILMIY QARASHLARNING SHAKLLANISHI - Usmanov, Jahongir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada G`arb adabiyotida Islom ensiklopediyasi bilan bog`liq ma`lumotlar aholisining migratsiyasi, hamda ijtimoiy turmush darajasida mavjud muammolar va uning ijtimoiy jihatlari masalalari ilmiy tahlil etilgan.