BOZOR IQTISODIYOTI SHAROITIDA UY XO‘JALIGI SEKTORINING O‘RNI VA AHAMIYATI - Xurramov, Azamat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada uy xo‘jaliklarining bozor iqtisodiyotidagi o‘rni va ahamiyatli jihatlari haqidagi tadqiqotchining fikr va mulohazalari bayon etilgan. Xususan, uy xo‘jaliklari negizida tadbirkorlik faoliyatini bilan shug‘ullanish imkoniyatlari, uy xo‘jaliklari moliyaviy mustaqilligini ta‘minlash va mamlakat ijtimoiy-iqtisodiy hayotida ular o‘rnini mustahkamlash xususidagi fikrlar, tahlillar va uy xo‘jaliklari faoliyatini takomillashtirish bo‘yicha takliflar keltirilgan.