ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ЎҚУВ МАШҒУЛОТЛАРИ ЖАРАЁНИДА ЗАМОНАВИЙ ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Эрназаров, Алишер; Бекмурадов, Зариф (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада бугунги кунда мамлакатимизда таълим тизими ва унинг ривожланиши, олий таълим муассасалари ўқув машғулотлари жараёнида замонавий педагогик технологиялардан фойдаланишнинг аҳамияти муаллифлар томонидан ёритиб берилган. Қолаверса, замонавий педагогик технологиялардан фойдаланишнинг аҳамиятини ошириш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.