КРИПТО-АКТИВЛАР НОҚОНУНИЙ АЙЛАНМАСИ БИЛАН БОҒЛИҚ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР УЧУН ЖАВОБГАРЛИКНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Умурзақов, Жасурбек (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақола крипто-активлар соҳасидаги ҳуқуқбузарликларга крипто-активлар ва блокчейн технологиялардан фойдаланиб содир этилган турли ҳуқуқбузарликларни жавобгарликга тортиш ва жавобгарликни такомилаштириш ўзига акс топган.