OLIY PEDAGOGIK TA’LIMDA ARALASH OʻQITISH MODELLARIDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI - Hamidova, Laylo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada oliy pedagogik ta’limda aralash oʻqitish modellaridan foydalanishning ahamiyati, elektron ta’lim va an’anaviy ta’lim integratsiyasi bo‘lmish aralash ta’lim texnologiyasi va uning modellari, xususan, “Blended learning” texnologiyasi va uning ta’lim jarayonidagi o‘rni va afzalliklari haqida ma’lumotlar keltirilgan.“Blendedlearning” ya’ni “aralasho‘qitish” ta’lim texnologiyasi haqidagi ta’riflar va “Blendedlearning” ta’lim texnologiyasi asoschilari haqida keltirilgan.