DAVLAT FUQAROLIK XIZMATCHILARI FAOLIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING MA’NAVIY-AXLOQIY SEGMENTI:KOMPARATIV YONDASHUV - Ismailov, Dilshod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada davlat fuqarolik xizmatchilari faoliyati samaradorligini oshirishning ma’naviy-axloqiy segmenti komparativ yondoshuv asosida ilmiy jihatdan tahlil etilgan. Shuningdek, maqolada davlat xizmatchilarining ma’naviy-axloqiy fazilatlarini rivojlantirish barcha zamon va makonlarda davlatning o‘ta muhim vazifasi ekanligi ilmiy yoritilgan.