ДАВЛАТ ФУҚАРОЛИК ХИЗМАТИ ТУШУНЧАСИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Сеитниязов, Камарбек (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мазкур мақолада давлат фуқаролик хизмати тушунчасининг мазмун-моҳияти, унинг ҳуқуқий таърифи, давлат хизматининг бошқа турларидан ўзига хос фарқли жиҳатлари, маҳаллий ва хорижий олимлар томонидан билдирилган фикр-мулоҳазалар таҳлил қилинди.