KICHIK BIZNES FAOLIYATIDA TA’MINOT ZANJIRINI BOSHQARISHNING NAZARIY JIHATLARI - Ergashev, Jahongir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Kichik biznes faoliyatida ta’minot zanjirini boshqarish juda muhim rol o‘ynaydi, chunki har bir korxona uchun ta’minot tizimi va zanjirini takomillashtirish orqali korxona faoliyatini rivojlantiradi. Bu esa o‘z navbatida korxonalarning ham moliyaviy ham moddiy tomonlama o‘sishga olib keladi.Bundan tashqari, ushbu maqolada samaradorlik tushunchasining ikki xil turi aytib o‘tilgan.