ҲУДУДИЙ КЛАСТЕРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ БОСҚИЧЛАРНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Абдурахманов, Мухторали (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mақолада қурилиш кластерини ташкил этиш афзаллиги, қурилиш кластерини ташкил этиш орқали, тармоқ корхоналари ўртасида қурилиш материалларини етказиб беришдаги муаммоларини ҳал этиш имкониятлари ёритилган.