NUTQIY AKTLAR TASNIFI - Ibragimova, Moxiraxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu ilmiy maqolada og‘zaki va yozma nutqda lokutiv, illokutiv va perlokutiv nutqiy aktlarni tasnifi va qo‘llanishi yoritilgan. Shuningdek, ushbu maqola nutqiy aktlarning yozma nutqdagi ahamiyatini ham o‘z ichiga olgan.