TAʼLIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI QOʻLLASH - Sattarova, Markhabo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqola taʼlimda raqamli texnologiyalarni qoʻllashning ahamiyati, imkoniyatlari va muammolarini oʻrganadi. Maqolada raqamli vositalar, masalan, elektron darsliklar, multimedia platformalari va masofaviy taʼlimning taʼlim jarayonidagi samaradorligi va oʻquvchilarning bilim olishdagi faolligini oshirishdagi roli tahlil qilinadi.