QASHQADARYO VOHASI TARIXIY-MADANIY YODGORLIKLARI, ZIYORATGOHLARI ULARNING TARIXIY-ETNOGRAFIK XUSUSIYATLARI - Ochildiyev, Lochinbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati tarixiy-madaniy yodgorliklari, muqaddas qadamjolari va ziyoratgohlari tarixi, ziyorat marosimlari, urf-odat va anʼanalari oʻziga xos xususiyatlari muallif tomonidan yoritib berilgan. Shuningdek, Qashqadaryo vоhasining mamlakatimizda turizm sohasini rivojlantirish borasidagi salohiyati toʻgʻrisida maʼlumot berilgan.