OʻZBEKISTONDA ISLOMIY MIKROMOLIYA: BARQARORLIK VA FAROVONLIK SARI ADOLATLI YOʻL - Musamukhamedov, Azimjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada kambagʻallikni bartaraf etishda yangi yondashuvlarning muhim ekani va ularning empirik ahamiyati oʻrganiladi. Tadqiqotda zamonaviy moliya tizimlari bilan islomiy mikromoliya tizimlari solishtiriladi va tavsiyalar beriladi. Shuningdek, aholining kam taʼminlangan qatlami va tadbirkorlikning tayanch subyektlari uchun foizli qarzlar oʻrniga sherikchilikka asoslangan model va asoslar keltirilgan.