YAGONA JINOYATNING JINOYAT-HUQUQIY TAVSIFI - Raximjonova, Nargizaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada yagona jinoyat tushunchasiga turli olimlar tomonidan yondashuvlar, yagona jinoyatning xususiyatlari, belgilari, ularning turlari tahlil etilgan. Shuningdek, bu borada muallifning amaliy va nazariy takliflari ilgari surilgan.