CHET TILI OʻQITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENTLIGINI OSHIRISHDA METODIK TAYYORGARLIKNING OʻRNI - Erkulova, Feruza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Metodik tayyorgarlik oʻqituvchilar uchun muhim boʻlib, nazariya va amaliyotni uygʻunlashtirib, dars rejalashtirish, innovatsion oʻqitish usullari va taʼlim strategiyalarini takomillashtirishga xizmat qiladi. Besh universitetda olib borilgan tadqiqot magistratura talabalari pedagogik kompetensiyasiga taʼsirini tahlil qilib, individual yondashuv va raqamli texnologiyalarning ahamiyatini taʼkidlaydi. Natijalar taʼlim samaradorligini oshirishdagi oʼzgarishlarni koʼrsatadi.