BOʻLAJAK INFORMATIKA OʻQITUVCHILARIGA DASTURLASH TILLARINI OʻQITISHNI TAKOMILLASHTIRISHDA SEMIOTIK YONDASHUV - Raxmatov, Mirzo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada universitetlarda boʻlajak informatika oʻqituvchilariga semiotik yondashuv asosida dasturlash tillari fanini oʻqitishni takomillashtirish boʻyicha prognoz, natijalar tahlili hamda taklif va tavsiyalar keltirilgan.