O‘QUV-MASHG‘ULOT GURUHLARIDA SHUG‘ULLANUVCHI 11 YOSHLI KURASHCHILARNING UMUMIY JISMONIY TAYYORGARLIGI DINAMIKASI - Jumayev , Sohibjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada yakkakurash sport turiga ixtisoslashgan bolalar va o‘smirlar sport maktabida oquv mashg‘ulot guruxlarida shug‘ullanuvchi 11 yoshli kurashchilarning umumiy jismoniy tayyorgarlik, jismoniy sifat darajalari tezkorlik, kuch, tezkor-kuch, egiluvchanlik, chidamlilik sifat ko‘rsatkichlari qanday shakllanib kelayotgani keltirilgan.