NEMIS TILINI OʻQITISHDA YANGI YONDASHUVLAR - Shokirova, Gulbahor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Bugungi kunda texnologiya taʼlim sohasida, xususan, til oʻrganish jarayonida inqilobiy oʻzgarishlarga sabab boʻlmoqda. Internet, mobil ilovalar va interaktiv platformalar yordamida odamlar til oʻrganishni yanada qulay va samarali tarzda amalga oshirish imkoniyatiga ega boʻlishmoqda. Ushbu maqolada texnologiyaning til oʻrganishdagi roli va uning afzalliklari haqida batafsil fikr yuritamiz.