BADIIY ADABIYOTLARDA KONSEPT VA KONSEPTASFERA FAOLLASHUVINING NAZARIY ASOSLARI - Murtozayeva, Zarina (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada konsept va konseptasferaning badiiy adabiyotda tadqiq etilishi va shu bilan birga faollashuvi jahon tilshunosligida tilshunoslar tomonidan alohida eʼtirof etilgani, bu masalalarni ochib berish uchun mifologik qahramonlarga oid qarashlar oʻz aksini topgan.