RAQAMI IQTISODIYOT SHAROITIDA QORAQALPOQ XALQ ANʼANALARIDAGI MAVJUD PEDAGOGIK USULLAR TRANSFORMATSIYASI - Ismaylov, Azerbay (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida Qoraqalpoq xalq anʼanalaridagi pedagogik usullarni transformatsiya qilish jarayoni oʻrganiladi. Raqamli texnologiyalarning taʼlimga taʼsiri, anʼanaviy pedagogik usullarni modernizatsiya qilish zarurati hamda yangi taʼlim metodikalarini joriy etish masalalari koʻrib chiqiladi. Maqola Qoraqalpoq madaniyati va taʼlim tizimidagi oʻzgarishlarni tahlil qilib, kelajakda taʼlim sohasida yangi yondashuvlarni ishlab chiqishga yordam beradi.