SHAXS OTLARINING PRAGMATIK XUSUSIYATLARI - Babajanova, Iqbol (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada tilshunoslikning rivojlanishida shaxs otlari va uning pragmatik xususiyatlari borasida fikr mulohazalar yuritilgan. Pragmatikaning mustaqil soha sifatida tilshunoslikka kirib kelishi borasida bahs munozara yuritilgan. Pragmatika sohasining rivojlanishida tilshunos olimlarning yondashuvlari va uning ahamiyati borasida tahlillar berib oʻtilgandir.