FELETONNING JANR SIFATIDA ANIQLASH MUAMMOLARI - Genjemuratov, Yaqipbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada asosan jurnalistika janrlari ichida chidamliligi, taʼsirchanligi yuqori boʻlgan feleton janrining janr xususiyatlari tahlil qilingan. Tahlil jarayonida turli ilmiy qarashlarning bir-biriga taqqoslanishi va umumlashmalarni shakllantirish harakatlari mavjud.