INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA UZR SO‘RASH PRAGMATIKASINI IDROK ETISHDA KONTEKSTUAL OMILLARNING TA’SIRI - Saparniyazova, Sarbinaz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada ingliz va o’zbek tillarida uzr so‘rash pragmatikasini qabul qilishga kontestual omillarning ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqotda turli ijtimoiy holatlar va madaniy omillar uzr so’rashni ifoda etishda qanday ta’sir qilishini aniqlashga alohida e’tibor qaratilgan.