BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARDA KRЕATIV TAFAKKURNI SHAKLLANTIRISHDA SHAXSGA YOʻNALTIRILGAN TAʼLIM TЕXNOLOGIYALARINING ROLI - Sulaymanova, Dildora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada boʻlajak oʻqituvchilarida kreativ tafakkurni shakllantirishda shaxsga yoʻnaltirilgan taʼlim texnologiyalarining oʻrni yoritilgan.