EKOLOGIK AUDITNI HUQUQIY TAʼMINLASHGA DOIR HUQUQIY NORMALARNING ILMIY VA NAZARIY MOHIYATI - Jiyenbayev, Baxadir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada, ekologik auditni huquqiy taʼminlash va ekologik auditning barcha meʼyoriy-huquqiy bazasini takomillashtirish hamda huquqiy tartibga solish mexanizmining oʻziga xos jihatlari, shuningdek ushbu masalada taklif va tavsiyalar bayon qilingan.