BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING KOMMUNIKATIV SALOHIYATINI SHAKLLANTIRISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Pulatova, Muxabbat; Qalandarova, Sevinch (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Maqolada boʻlajak boshlangʻich sinf oʻqituvchilarining kommunikativ salohiyatini shakllantirishda interfaol metodlardan foydalanish masalalari yoritilgan. Tadqiqot jarayonida interfaol metodlarning pedagogik muloqotni rivojlantirishdagi oʻrni, ularning samaradorligi tajriba-sinov ishlari orqali asoslab berilgan. Olingan natijalar interfaol metodlar boʻlajak oʻqituvchilarning kommunikativ kompetensiyasini oshirishda muhim omil ekanligini koʻrsatdi.