OʻQUVCHILARNING INGLIZ TILINI OʻRGANISHDA SUNʼIY INTELLEKT QURILMALARIDAN FOYDALANISHGA BOʻLGAN MUNOSABATI: YORDAM YO XAVF? - Mahmudova, Farangiz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Tadqiqot yarim tuzilgan intervyulardan foydalangan xolda sifatli tadqiqotning bir qismi sifatida foydalanildi. Ushbu tadkikotda sertifikat olish va Uzbekistonda magistraturaga kirish uchun ingliz tilini urganayotgan 10 nafar talaba ishtirok etdi. Maʼlumotlar individual intervyular yordamida tuplandi va tematik taxlil orkali taxlil kilindi. Bu esa sunʼiy intellektni idrok etish va undan foydalanish tajribasidagi barkaror konuniyatlarni aniklashga yordam berdi.